Wa pababababa we’’re in love, oh kyss mig!

Igår var jag ju och kollade på en fotbollsmatch med Linn & Elin. Det var sjukt kallt så vi åkte hem efter typ första perioden. Idag var det skola, sjukt segt var det. Slutade 2, då cyklade jag & Linn till Ekbackens dagis och kollade tiderna för våran prao nästa vecka. Ska bli sjukt kul att leka med alla småbarn. Linn följde med mig hem efter det och så gjorde vi lite pannkakor. Nu sitter vi här och ska plugga. Vi har skit mycket läxor och prov nu så blir kanske inte lika mycket uppdaterat här på bloggen men ska göra så gott jag kan. Ska plugga sönder nu, ha det bra!

26 FEBRUARI



Hej! Vaknade halv 9 i morse så kom mamma & hämtade mig hos Julia för hon skulle till kyrkan. När jag kom hem gick jag och la mig en stund till och vaknade nån gång runt 12. Har städat lite på mitt rum och nu ska jag & mamma till Bor för att gå ut med mammas kompis hundar. Ska stanna på Ljuseveka påvägen hem för att kolla på lite fotboll. Kommer hem nån gång runt 6 kanske så ska jag plugga lite och fixa till skolan som börjar imon. Puss!

TAGGATAGGATAGGATAGGA



Drar mot Julia för att träffa lite folk ikväll. Sover nog även där så hörs inte förens imon! Ha en bra kväll allihop!

LÖRDAG

 

Hej! Matchen idag gick bra, vi vann med 7-1! Men jag ska dra mig neråt sporthallen nu för att träffa Elin & kolla på en innebandymatch. Hörs kanske ikväll.

SORRY

Hej! Förlåt för kass uppdatering. Har inte orkat eller hunnit, har rätt mycket träningar & en hel del i skolan. Men igår hade vi match. Mötte Vetlande som är ganska duktiga men vi vann med 4-1! As grymt tjejer! Idag var jag i skolan, helt okej faktiskt. Slutade 12:50 men jag & Vickan var kvar i skolan till typ 15;30. Men ska dra iväg på fotbollsträningen snart sen ska jag bara ta det lugnt ikväll. Måste lägga mig rätt tidigt för jag har tidig match imon. Ha det bra, puss!

YEAH, I´MA SET YOU FREE


random

Var helt okej idag i skolan faktiskt, men skolan är ju inget man längtar till direkt. Efter skolan gick jag förbi Willys & träffade Elin som praoar där. Sen stack jag hem och satte mig framför teven. Har även pluggat lite idag men tyska häftet som typ ska vara klart tills imon har jag såklart glömt i skolan eller nått för jag hittar inte det. Aja men ska ner & duscha nu och raka benen och allt sånt så vi hörs! 

SÖNDAG

 

Hej! Bara tagit det lugnt idag än så länge. Ska nog ner & springa en runda på löpbandet snart med. Få se vad dagen blir av, kanske mysa ner sig i sängen med lite tända ljus och kolla på film. Taggar skolan imon...

NEW IN MY CLOSET



199:- Bikbok



299:- Gina Tricot



Fick av min fina vän Julia som varit i London, tack Julia! ♥

JÖNKÖPING



Drar till Jönköping nu, ha det bra!

HEMMA!



bild från idag

Hej! Julia kom hit igårkväll så kollade vi på nån film och sen sov hon här. Idag har jag åkte skidor i Kyllås. Jag, Vickan & Julia åkte dit sen träffade vi även lite folk som vi kände där. Var en riktigt lyckad kväll förutom att jag trillade typ hela tiden. Skidor är nog inte riktigt min grej kan jag ju säga. Imon drar jag nog till Jönköping med lite vänner för att shoppa. Men ska sova nu, vi hörs!

FEEL SO CLOSE


fattar inte hur man vänder på bilden, sorry

Ville bara tipsa om denna handkrämen. Den är hur bra som helst och händerna blir verkligen lena. Passar bra nu på vintern när händerna ofta blir lite torra av kylan.

TORSDAG


Det jag köpte igår.

Hej! Tog en paus i städandet, tänkte gå igenom alla byrålåder ooch sortera ut det jag inte använder. Men igår var jag en runda på stan med mamma sen skulle jag på nån synundersökning. Det gick ganska bra slapp glasögon ett tag till. Men ha det great!

SOMMAR, JA TACK!


YOU USED TO CALL ME EVERYDAY

 

Sover ni? Det gör inte jag iallafall. Sitter i skype med Emil just nu och har gjort dom senaste 9 timmarna. Börjar bli ganska trött nu så ska nog släcka snart. Men hoppas alla haft en bra dag så hörs vi imon, godnatt!



Glad allahjärtansdag då allihop! Idag har jag typ inte gjort ett skit. Har varit ute en runda med Billy bara. Så seg dag så de finns inte värre typ. Men igår gick väl helt okej, inte jätte bra precis men funkade väl. Får väl hoppas att man blir uttagen till nästa läger. Har sån träningsverk i ryggen så jag tror att jag dör men ska träna ikväll ändå. Men ska gå nu så vi hörs!

12 FEBRUARI



Hej! Idag har jag bara städat & tagit det lugnt. Håller just nu på att packa tills imon. Jag, Lotta & Elin ska åka till Jönköping på en Smålandsuttagning i innebandy. Är as nervös men hoppas väl att det går bra. Kommer vara där hela dagen så kommer förmodligen inte uppdatera nått imon. Men hoppas ni har det bra!

TRÄNING

   

Har precis sprungit på löpbandet en stund&sen körde jag även lite styrka. Nu ska jag hoppa in i duschen och ta en riktigt långdusch. Gladiatorerna är väl ikväll? Aja ska kolla på det om det går iallafall så det blir en lugn kväll. Imon blir det inga skidor heller för Vickan har typ ont i halsen. Så få se vad det blir av med dagen imon. Vi hörs!

LOV!

  

Hej! Igår hade jag skollaget efter träningen. Inte jätte kul men helt okej. På kvällen tog jag det bara lugnt och vilade för jag mådde inte alls bra. Va i Skillingaryd runt 9 och hämtade Magnus&Daniel. Idag skulle jag åkt skidor med Vickan men hon mådde inte bra så blir kanske imon. Nu sticker jag iväg till stadium för att köpa ett par shorts sen kanske vi åker förbi HM för jag måste ha en ny mascara. Få se hur det blir idag. Men vi hörs! Ha ett bra lov allihop!

KÄNNER DU LYCKAN GENOM SORGEN

 
   
hoppas du hör mig, vart du än är ♥

TORSDAG



Hej! Ska dra mig mot skolan snart. Börjar 9:20 så fick lite sovmorgon. Kanske har inställd idrott idag med annars kommer det väl nån vikarie. Men ska gå nu, ha det bra!

8 FEBRUARI

Hej! Sitter i skolan och jobbar med svenskan. Har profil senare med Vickan och sen ska jag klippa mig. Kanske blir kort men tror inte jag vågar de. Vi får se. Men har fotboll senare också sen ska vi ha ett möte med laget om säsongen. Ska plugga sönder ikväll med. Skit mycket läxor och prov nu. Men vi hörs!

FELL FOR YOU

Varje gång jag tänker på dig blir jag varm i hela kroppen.
Ibland så kan jag ligga stilla, vaken hela natten.
Du är en sådan person man inte glömmer
& är jag inte vaken är jag säker att jag drömmer.
Vill bara ha dig här, vill ha dig nära.
Du lyser upp min himmel som den vackraste stjärna.

DET FINNS EN ANNAN SIDA, NÅNTING JAG ALDRIG SER.


  innebandy ♥

Sitter i soffan och kollar på tv. Har nyss pluggat men fattar inte ett skit på historian. Hur svårt som helst och så har jag prov på fredag. Life is just great! Nej men nu ska jag faktiskt plocka iordning lite på mitt rum och sen ska jag lägga mig tidigt så jag inte är så trött imon som jag var idag.

SKOLAN

Hej! Igår va grymt. Jag & Vickan åkte till Jönköping och gick en stund på a6 och sen chillade vi på Ikea. Vi kollade JAS Hovslätt-Pixbo i idrottenshus runt 7. Pixbo vann på förlängning. Emil spelar ju i Pixbo så det var därför vi  åkte och kollade. Han var sjukt bra, två assist och ett mål. Vi kom hem runt 11 och då gick jag & la mig direkt. Idag vaknade jag 8:50 och jag började 8 så missade hela tyska lektionen. Kom försent till musik också. Men nu har jag svenska och håller fortfarande på med tidningsartiklen. Den blir aldrig klar. Men vi slutar typ nu så ska ner & äta sen har vi so sen ska jag hem. Ska springa en runda så fort jag kommer hem sen ska jag typ bara plugga tro jag. Men vi hörs senare eller imon. Ha det bra!

JÖNKÖPING



Ge mig sommar!

Godmorgon! Ska till Jönköping idag och shoppa & kolla innebandy men tror inte det blir så nu. Vickan kunder nog inte hänga med för hon skulle städa. Men hoppas hon smsa efter gudstjänsten och skynda sig och städa så hon hinner hänga med. Igår träffade jag girlpower. Vi kollade innebandy & hockey. Sjukt bra dag! Men ska äta frukost nu och fixa lite.

3 FEBRUARI

Hej! Jag och Vickan kollade nyss på Never Say Never. Hon stack för inte så länge sen så ska gå upp och kolla lite på tv med dom andra nu. Idag har det typ varit lite skit så orkade inte blogga innan. Men imon skulle jag egentligen till kyllås med Vickan men blev inte så. På söndag kanske jag ska till Jönköping och shoppa & kolla innebandy. Får se hur det blir. Men ska dra upp nu så hörs nån annan dag!

RSS 2.0