FÖRLÅT

Hej! Först och främst vill jag säga ett stor förlåt för att jag inte har bloggat på ett tag. Hänt så mycket nu dom senaste veckorna, men det är inget jag kommer ta upp i bloggen direkt. Men iallfall, har hänt mycket kul med. Emil var ju här över en helg, varit lite i Gnosjö, träffat mina vänner som betyder otroligt mycket och haft mycket med fotbollen nu senaste tiden också. En av anledningarna är också att det har varit mycket i skolan nu dom sista veckorna så har verkligen inte hunnit ta tag i bloggen. Har en engelska redovisning imon med men sen är det över med allt plugg för denna terminen. Så himla skönt ska de bli asså!

Iallafall, idag var jag först i skolan, slutade tidigt eftersom att jag inte skulle göra so provet som va dom två sista lektionerna. Stannade kvar i skolan och gjorde klart bilden och engelskan. Åkte ut till stallet med Vickan lite senare där vi har varit hela kvällen och kollat på en ridtävling. Ska snart gå och lägga mig faktiskt, har varit så sjukt trött hela veckan så det är typ inte sant. Men vi hörs, ha de bra sötingar!

.

vafan ska det va så mycket just nu?
orka inte med allt som händer.
snackas en massa skit om att det kommer lösa sig
men jag vet inte riktigt.
vet faktiskt inte alls vad jag ska tro.

12 MAJ

TJAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

 

FASHION

Tjeeeeeenare brossor! Haha nä men hej på er allihop! Ligger i soffan & typ kolla på tv med Emil. Vi ska snart sova tro jag, höres imon om jag hinner. Ha de bra!

FREDAG

Hej! Vet inte om uppdateringen har blivit mycket bättre direkt men har hur mycket som helst i skolan nu dom närmsta veckorna så ni får väl stå ut. Ikväll kommer Emil hit så ska ner & möta han på stationen lite senare. Han stannar här till söndag så vi får väl hitta på nått kul. Ska döma fotboll på söndag med, börjar bli lite nervös redan för det är min första match och jag kan typ inga regler. Hahah men vi får väl hoppas att de löser sig. Måste fixa klart mig och städa upp här nu innan jag går ner till stationen, juste jag färgade håret brunt igår. Blev inte jätte nöjd direkt men får väl stå ut i några veckor. Hörs!

  

GRATTTTTTTTTTTIS BVÄN!

SÖNDAG

Kom precis hem från min kusin som just fyllt 17, grattis Thim! Idag har jag inte gjort så mycket mer än att varit där. Men igår mötte jag upp Thage på Gröndal så gick vi hit. Vi skulle kollat på film men det funkade inte eller nått så vi kollade på hockey VM istället. Sen lite senare åkte han hem så kollade jag lite på tv sen gick jag och la mig. Roligt inlägg jag vet, haha nä men bättre än inget iallfall. Puss hej!

gammal bild.

5 MAJ

Hej! Kass uppdatering, jag vet. Ska försöka bli bättre men har ingen lust eller ork till att blogga ibland. Men iallfall till dagen då. Mamma kom in och väckte mig halv 9 men va så sjukt trött så orkade verkligen inte gå upp. Tvingade mig upp tjugo över nio för jag hade samling vid 10 med fotbollslaget. Vi hade seriepremiär idag i u-17. Vann med 2-0 mot Huskvarna. Duschade, åkte hem, fixade mig & nu sitter jag här. Ska snart iväg och möta upp Thage sen ska vi nog kolla på nån film. Ha de bra sötisar!

 

GODNATT

 

Godnatt från mig & min söta lilla nalle ♥    

BILDBOMB FRÅN DOM SENASTE DAGARNA!

               
RSS 2.0