VALBORG

Hej! Ska iväg til Irma nu så fixar jag mig där. Senare åker vi vidare till Julia där de är fest, ska tydligen vara ganska mycket folk där. Men ha en bra kväll allihop!

     

TITANIC

Hejsan! Hemma nu igen, Södra vann matchen. Men har praot med Linn på Ica Kvantum hela veckan därför inte uppdateringen har varit på topp direkt. Men de va faktiskt varit ganska kul där. Men sen igår var jag i Huskvarna på uttagningsläger 2 för smålandslaget. Kan ju säga att jag kommer åka ut nu för de gick verkligen skit. Va hur trött som helst asså, mina ben bara värkte dom sista timmarna. Kom hem runt 6, tittade på en film sen la jag mig. Idag vaknade jag runt 9, men somnade om ganska snabbt. Vaknade sedan runt 12, va verkligen huuuur trött som helst så kom inte upp förens typ 2. Väntar på att lite kompisar ska komma så ska vi kolla på Titanic. Jag har inte sett den? Hahaha känner mig helt efter men aja, ikväll så... Vi skulle egentligen kollat på 3D bio men blev inte så, haha men aja ska gå ner nu & fixa lite. Ha de bra då sötisar!



BRÅTTOM

Hej! Har skit bråttom nu, ska till Gröndal och kolla på en fotbollsmatch. Ska försöka uppdatera mer ikväll. Puss!

 

BEKÄNNELSER

Jag hickar nästan alltid typ tre gånger sen slutar de.
Jag är beroende av tuggummi och bananer, asså sånna man äter hahaha.
Älskar att somna till ljudet av regndroppar på fönstret.
Min garderob är typ kaos, den enda lådan jag har ordning är bland mina underkläder.
När jag spelar typ bilspel på xbox så sitter jag alltid och vänder på hela dosan när jag svänger.
Vill ha en rosa bil när jag blir äldre.
Börja få lite smått panik för att jag inte har hittat nån bikini till sommaren.
Jag är typ beroende av att va lite brunare, skit jobbigt.
Hatar verkligen skräckfilmer.
Tycker de är snyggare med lite längre hår på killar, asså inte överdrivet men lagom.






SÖNDAG

Hade fotbollsmatch innan idag, vi mötte typ Forshedas A/B lag. Efter den åkte jag hem och typ bara tog de lugnt, börjar bli riktigt förkyld nu med asså. Ska bort till Linn lite senare sen sover jag där. Imorgon har vi prao på Ica Kvantum, så himla segt att åka ner dit asså. Men det är väl bättre än skolan iallafall, så ska väl inte klaga.

 

WE ARE YOUNG

Hej! Har tränat idag på förmiddan så kom precis upp från duschen. Ska sätta mig & kolla lite på sm finalen damer i innebandy sen måste jag börja fixa mig lite för dagen. Vid fyra ska jag till Håkan och äta, sen lite senare ska vi och bowla. Tänkte visa hur man gjorde jag som är så grym, haha nä inte direkt men aja... Sen typ ikväll kanske jag ska träffa Vickan en stund. Imon har jag fotbollsmatch, få se hur de går för jag är förkyld oså. Men efter det har jag inte nått planerat direkt, få se hur det blir. Men nu har innebandyn börjat så måste gå, ha de bra!

 

TISDAG

Hej! Kom hem från skolan för inte så länge sen, sitter just nu och käkar & snacka skype. Provet gick väl bättre än vad jag hade trott faktiskt men aa... Va kvar en stund i skolan för jag var tvungen att jobba lite på bilden som jag ligger efter i. Ska snart börja plugga lite också, hörs!

senaste bilderna från mobilen!

           

16 APRIL

Cupen i helgen gick inte jätte bra, men vi kom till slut 2:a i bslutspel. Har haft skit kul verkligen, synd att säsongen är slut nu. Idag ska jag typ bara plugga & packa upp mina väskor från helgen. Kom på att jag har hemkunskapsprov imon som jag inte börjat öva på. Kommer verkligen sänka mitt betyg... Men ska göra lite mat nu, hörs!

Bilder från helgen kommer.

WARBERGSSPELEN

Hej, först & främst vill jag säga förlåt för sämst uppdatering. Men jag är på en innebandycup i Varberg så kan inte uppdatera så bra heller. Men kom hit igår då vi spelade en match, den blev 1-1 så de blev ju ingen förlust iallafall. Men ska snart bort till resturangen och äta frukost sen har vi match runt 1 eller nått. Ha de bra alla söta läsare, puss!

söt bild, jag vet!

TISDAG

  
saknar dig bruden!

Hejhej! Skolan började idag, så himla segt. Hade även mitt svenska föredrag idag som gick skit... Men idag ska jag plugga, sen har jag fotbollsträning & sen efter de har jag innebandyträning. Skit tråkigt inlägg jag vet, men vi hörs!

9 APRIL



Hej alla söta läsare! Igår vaknade jag väldigt sent, typ runt 2 eller nått... men runt 6 kom julia hit så gjorde vi lite mat sen åkte vi vidare och mötte Vickan sen vidare & mötte upp några killar från Bredaryd. Vi gick hem till mig och kollade lite på teve sen kom Kevin, Andi, Ivan & Koffe så gick vi ut lite men de va skit kallt typ så vi gick hem till mig allihop och kollade på Big Brother. Sen spelade vi kort, kan ju bara säga att jag, Vickan & Manne är grymma på de, ägde sönder dom andra. Hahaha nä men iallfall, dom åkte hem runt 12 sen. Idag vaknade jag typ halv 1 så gjorde jag lite frukos sen gick jag ner och tränade lite. Tog en lååång skön dusch men åh Kevin sabbade verkligen min dag kan jag ju säga. Tack Kevin! Men nu sitter jag och försöker plugga lite. Ska väl göra det resten av kvällen med, pusshej!

BEKÄNNELSER

Älskar killar med humor som får mig att skratta.
Tycker det är väldigt snygg med texttatueringar.
Kan ta mig flera timmar att somna om det är fullmåne.
Inte många som gillar min musiksmak.
Jag har väldigt lätt för att börja gilla en kille vilket jag hatar.
Min favoritfärg på kläder är vit.
Dras inte så mycket till badboys faktiskt, utan mera tvärtom.
Hatar drama, bråk, skitsnack och allt sånt där.
Önskar jag hade bruna eller väldigt blåa ögon.
Sover allra bäst med någon bredvid mig.
När jag är trött skelar jag väldigt mycket.
Har nästan ingen aning om vilka som läser min blogg.

SUPERTRÖTT

Hej, blev inte riktigt som tänkt denna dagen/kvällen men lyckad blev den iallafall. Jag & några andra åkte bort till Gröndal för att kolla på en fotbollsmatch sen följde elin med hem så fixade jag mig lite snabbt sen åkte vi till linnea där de va fest. Hon fyllde ju år så vi firade väl även henne lite. Kom hem ganska nyss, sjukt trött & sliten så ska försöka sova snart. Men vi hörs imon, puss!

LÅNGFREDAG

Hejhej! Vaknade runt 11 idag, ville egentligen sova mycket längre men gick upp och åt frukost ändå. Ska snart fixa mina naglar så kommer väl upp ett inlägg när dom är klara också. Har inte så mycket mer att skriva, är så himla trött och sur för att lovet har gått så sjukt snabbt och jag har typ inte gjort ett skit. Hörs senare!

haha en random från i vintras.

YOU AND ME

Vaknade av att alarmet ringde klockan 9 då de va dags att gå ut och springa en runda, de va hur segt som helst att stiga upp men tvingade mig igenom de så de va ganska gött sen efter. Tog en lååååång dusch sen va de dags för lite plugg, känns som om jag aldrig kommer bli klar med min power point om New York. Hade fotbollsträning idag också, helt okej faktiskt. Efter den va de snabbt hem och fixa lite för jag skulle ut och träffa Vickan. Vi va ute en stund sen blev de för kallt så jag åkte hem. Men ska sova nu så vi hörs kanske imon,puss & godnatt!

haha orkade inte lägga över bilder så fick bli såhär, två bilder från dagen iallafall.
 

BILDER

lite bilder från helgen!
image description image description  image description  image description     

HEMMA

Hemma från en grymt bra helg i Jönköping på fair play. Vann b-slutspel, grymt bra jobbat tjejer! Ska snart sätta på en film & gosa ner mig i sängen. Ska försöka uppdatera imon med lite bilder och så för de funkar inte på mobilen. Ha de bra!

RSS 2.0