GOTHIA

Sorry för den dåliga uppdateringen, har inte hunnit. Ska snart iväg på Gothia så kan förmodligen inte blogga då heller. Färgade håret igår med blev helt fail så färgade om de precis. HAr färg i hela pannan nu, lyckat jag vet! Måste börja fixa mig nu och packa klart de sista. Hoppas ni har de bra!

9 JULI 2012

Hejsan! Blev ett väldigt snabbt inlägg igår, förlåt för det. Missade bussen till Gnosjö trots att jag stressade som aa..jag vet inte vad. Men pappa körde mig dit så kom till Hampus trots allt. Gjorde inte så mycket mer igår. Va ute och gick en liten pw på eftermiddan. Detta sommarlovet har gått så sjukt snabbt. Känns inte som jag har gjort nån ting alls. Har inte tagit mitt första dopp än, haha lite pinsamt men ska försöka hinna med det imon. Ska ju göra mitt kunskapsprov till moppen i Jönköping imon. Känns inte som jag kommer klara det för har bara kunnat göra repition 1 på datan och det är ju bara hälfen av de som kommer komma på provet. Aja vi får väl hoppas på det bästa iallfall.

Idag har jag solat en stund men gick in för det blev så molnigt. Det är klart, man ska väl inte klaga när det är omkring 20-25 grader men vafan, de kan väl va lite sol också eller? Det är helt sjukt vad jag vill utomlands nu. Hatar verkligen vara blek. Trivs inte alls då, men tur att de finns bus iallafall. Dom som uppfann bus kräm kommer nog tjäna rätt mycket pengar denna somman, haha. Nu ska jag plocka iordning lite på mitt rum. Kanske kommer upp lite bilder från Öland lite senare. Puss!

gamla bilder från arkivet
 

BRÅTTOM

Hej! Kom hem från Öland igår. Hinner inte skriva om de nu men har haft de as bra. Kom precis upp från duschen och om en timme går bussen till Gnosjö. Ska åka dit och träffa Hampus. Bloggar mer imon om jag inte har nått annat för mig. Ha de bra!
RSS 2.0