FAIR PLAY

Hej! Är på fair play som kanske en del visste. Har spelar två matcher än så länge. Vunnit en & förlorat en, så går väl sådär. Har en match till ikväll så vi får väl hoppas att vi vinner den. Men ha se bra så hörs vi!

STARS CAN'T SHINE WITHOUT DARKNESS

Hej, vet att uppdateringen inte har varit så bra dom senaste dagarna men har inte haft tid. Ska på cup i Jönköping imon så kommer nog inte bli så bra uppdatering i helgen heller men ska försöka få upp nått inlägg iallafall. Idag var de skola som vanligt. Vi var och kollade på nån dansuppvisning som va helt okej. Hade även so prov sista lektionen. Gick skit kan jag ju bara säga, fattade inte ett skit så aa... Men vi hörs!

SKOLAN

Har lunch nu, höres later!

MÅNDAG

Gick verkligen inte sova inatt asså, vaknade klockan 6 och var hur trött som helst men tvingade mig upp tillslut. Skulle vara nere i sporthallen vid 7:20 så emilia kom förbi här vid tio över så cyklade vi ner dit. Vi hade skollaget i innebandy hela dagen. Kom två till slut så vi ska väl ändå vara rätt nöjda. När det var slut åkte jag, julia & linnea och solade en snabbis sen åkte vi hem till linnea och typ bara satt ute. Mamma kom förbi runt 6 & hämtade mig sen dess har jag typ bara duschat & tagit det lugnt. Men ligger faktiskt redan i sängen och ska försöka sova nu så jag är piggare imon. Puss & godnatt alla söta bloggläsare!

ANGEL WITH A SHOUTGUN

Hej! Har precis städat lite & snart kommer släkten. Var och kollade på fotboll innan med Vickan, trodde de va varmt ute men nej trodde helt seriöst jag skulle frysa till is. Men ska fixa de sista nu innan de kommer. Juste fixade naglarna lite snabbt igår, blev lite fail men aja hörs:)

IT'S MY DAY!

Hej! Kom precis hem från matchen. Vi vann med 2-0, skit bra spelat idag verkligen. Men iallafall, fick lite saker idag på morgonen men blir mer imon då släkten kommer hit och fira mig. Lite senare ikväll ska jag nog träffa Vickan sen får vi se vad som händer. Ha de bra!

IN THE DARK

Hejsan! Sitter i soffan & kolla handboll just nu men fundera på att lägga mig tidigt. Har blivit sjukt sent nästan varje kväll denna veckan så känner att jag börja bli rätt sliten. Matte prov imon som jag inte kan ett skit på än, lyckat...jag vet!
Några bilder från dagen.

SKOLAN

Hej, sitter i skolan med Linn & läser son. Vi ska typ kolla på en film om Luther senare. Have it great!

YOU AND ME

Hej! Ligger just nu i sängen & läser i so boken som vi skulle läsa några sidor i tills imon. Var hos Linn innan & vi skulle baka för vi ska typ bjuda klassen imon men självklart blev de helt fail så vi slängde dom. Vet inte om vi ska åka förbi Willys imon innan skolan och köpa färdiga kladdkakor eller hur vi ska göra för båda hade slut på margarin så inte så enkelt att baka nått nytt heller. Haha men ska försöka sova nu så jag orka stiga upp lite tidigare, puss & godnatt söta läsare!

ASSÅ ORKA VERKLIGEN INTE

Åhhhhh, har tappat bort mina nycklar. Braaaaa lina! Fan va jobbigt, sabbade hela min dag. Orka verkligen inte!

GÅR INTE SOVA

Hatar när man ligger i sängen och inte kan somna. Typ de värsta som finns..nä men typ iallafall. Vi körde fys idag på träningen, ganska jobbigt om man säger så. Men ha de bra!

CRASH AND BURN

Hej! Sitter just nu & plugga matte. Sen väntar svenska, so & tyska, jippe! Haha nä men ska försöka hinna med att gå en runda med Vickan innan min träning som är sen idag. Vi hade simning idag på gympan, inte de roligaste direkt. Tycker de är så jävla jobbigt att bli blöt, hahaha. Men ska fortsätta med detta pluggandet nu, hörs imon!

FAN

Asså himla äckel. Slingade håret nyss & gissa vad som hände? Jo det blev självklart helt gult & randigt. Hatar de!! Brb ska snagga...

EVERY TIME YOU LIE, IT BRINGS ME A LITTLE BIT CLOSER GOODBYE!

Sitter just nu & kolla på repris från top model Sverige. Matchen idag var inte den bästa direkt men vi vann iallfall mot Hovslätt som vi låg delad 1:a med förut. Så jävla gött va de, nu tar vi serien tjejer!

SJUKT TRÖTT

Ligger i sängen nu men fundera faktiskt på att gå upp. Har match i Hovslätt idag sen ska jag träffa Vickan. Jag försökte blogga igårkväll men verkar inte som om de inlägget har kommit upp. Men vi hörs senare, puss!

STARS

Framme i Gislaved nu. Vi inne lite i sportcentret nyss men nu sitter vi i ishallen & kolla hockey. Vi har de jävligt bra fjollor. Haha nä men hörs!

STRESS

Hej! Sitter just nu på bussen påväg till Gislaved. Vi fick stressa som fan hit för lilla gulliga Vickan inte orkade gå upp så kom precis i tid till bussen. Men jag uppdatera väl när jag är framme. Puss på er!

FREDAG!

Tjena! Sitter hemma hos bästa Vickan nu. Nyss va även Tomas, andi & kevin här. Vi snackade och kollade på tv typ. Va även ute en stund & träffade Noa. Men iallafall, ska sova här inatt sen imon åker vi till Gislaved i think. Men uppdaterar väl förmodligen imon. Puss ha de bra!

JAG KUNDE DÖ FÖR DIG, NU ÄR DU DÖD FÖR MIG!

Hur seg dag som helst idag asså. Har bara varit hemma hela dagen, sen på kvällen tränade jag så kom precis hem. Ska ner & duscha och fresha till mig lite tills imon då de tyvärr är skola igen. Kommer nog somna väldigt sent ikväll för Magnus har typ hela huset fullt med folk för våra föräldrar inte är hemma. Vi hörs kanske senare eller imon puss!

STUDIEDAG

Hur gött som helst med studiedag asså. Ska snart ner på stan med Vickan sen ikväll vet jag inte vad som händer. Hörs senare! haha ingen aning om vad de är för fläck på näsan men what ever.

SOMETIMES I GET A GOOD FEELING

Hej allihop! Ligger just nu i sängen med Zlatan boken. Blir ju fan aldrig klar med den, haha. Men iallafall...efter skolan cyklade jag hem & sov en stund. Börjar bli så jävla skoltrött nu. Mötte Vickan & Louise lite senare på Gröndal för vi trodde de va en fotbollsmatch men de va tydligen bara träning. Det va rätt kallt ute faktiskt så vi gick in i omklädningsrummen & värmde oss men sen kom en tjurkärring och körde ut oss så vi åkte hem. Imon skulle jag & Vickan egentligen till Gnosjö men blev inte så nu utan vi ska hitta på nått annat kul. Men jag ska försöka sova nu så jag inte är allt för trött imon, puss & godnatt!

14 MARS

Hej! Sitter i datasalen med lite folk. Vi har svenska och jobba med ett föredrag som vi ska ha typ nästa vecka. Slutar svenskan typ nu men jag har profil idag också. Få se om jag orkar de.. Hörs!

CHILLAR

Hej, slutade för en stund sen. Sitter just nu i folkets park med härligt folk. Ha de bra!

GODNATT

Puss & godnatt allihop!

IPHONE

Hej! Var i skolan idag som vanligt. Efter skolan gick några till Willys sen skulle vi egentligen ner på stan men jag åka hem istället. När jag satt & åt så kom pappa hem med en iPhone men den va till han. Blev så jävla arg för jag har tjatat om en typ as länge nu men han säger att jag ska vänta till sommaren då dom har sagt att iPhone 5 kommer. Gick in på mitt rum och tjurade lite så kommer plötsligt pappa & säger att vi åker ner på stan och köper en till mig också. Så sitter just nu här och blogga från den. Så jävla glad just nu! Men tyvärr så blir den inte registrerad förens fredag så de är lite segt. Men aja, ha de bra!

YÄ GREAT, RIGHT?

 

Skulle mött Vickan runt 11 men blev inte riktigt så. Inget funkade verkligen idag, sminket blev kaos, håret är typ orange & allt är bara skit. Har inte bestämt kläder ännu, skit morgon asså. Men iallafall, ska träffa Vickan nån gång idag sen ska vi kolla på en fotbollsmatch runt 5 med Emma. Få se hur dagen slutar men vi hörs!

LÖRDAG


saknar sommaren!

Idag väckte mamma mig runt 8 för hon skulle säga hejdå, hon åkte nämligen till Estland idag på spa. Hade först innebandy match. Vi vann med 6-2 sen åkte jag hem lite snabbt och åt oså sen åkte jag till Huskvarna för att spela säsongens första fotbollsmatch. Skadade även ryggen på innebandyn och det blev ju inte direkt bättre efter fotbollsmatchen. Vi vann iallafall med 3-0. Har kollat melodifestivalen nyss & nu ligger jag i soffan och snacka skype. Fundera faktiskt på att lägga mig snart, är verkligen hur trött som helst.

STAN



Drar ner till stan och möter Vickan nu.

HELLO FRIENDS!



Hej, hann inte blogga igår. Slutade praon nån gång vid halv 4 sen hade jag fotbollsträning vid 4 så åkte direkt dit. Efter träningen kom Linn hit & sov här. Idag va det prao. Vi gick till Gröndalskolan och kollade på ormen,spindlen m.m. Slutade halv 4 idag igen. Nu ska jag snart iväg för lite innebandyträning vilket var ganska länge sen. Hörs kanske senare, puss!

6 MARS

 

Hej! Stannad hemma från PRAON idag. Vaknade och trodde helt seriöst att hela mitt huvud skulle explodera. Så somnade om och sov till 12. Nu mår jag lite bättre iallafall men får se hur jag gör imon. Idag skulle jag egentligen ner en runda på stan och kolla på en ny vår jacka. Sen skulle jag till Sporthallen och möta lite folk och så skulle vi kolla på en innebandymatch där. Har även träning ikväll som jag måste hoppa över. 

HEMMA

Hej, nu är jag äntligen hemma. Har varit en ganska seg dag på PRAON. Trodde faktiskt det skulle vara lite roligare än va det va. Idag ska jag ta det lugnt en stund nu sen ska jag träffa Linn. Kanske sover hos henne inatt eller så sover hon här inatt igen. Ha det bra!

GODNATT



Började kolla på en film nyss med Linn men orkade inte se klart. Nu ska vi sova, godnatt allihop!

AMAZING

  

Hej! Vaknade runt 11 idag för jag skulle bort och kolla på en fotbollsmatch med Linn & Elin. Det var ganska kallt så vi gick hem efter första perioden. Åt lite mat & sen gick jag bort och kollade en till match. Lite senare kom även Vickan så åkte vi hem hit och spelade lite NHL. Bara så alla vet så äger jag på de. Men framåt 6 åkte vi ner till Ljuseveka och kollade på IFK-Ljungby. Har precis tagit en varm dusch så nu sitter jag här & väntar på Linn. Hon ska sova här inatt, sen blir de upp tidigt imon för PRAON. Men vi hörs, ha det bra!

NEAR ME.

 

Kom hem från Ljungby för en stunds sen. Det var väl rätt najs där. Var tyvärr tvugna att åka hem direkt efter men aja. Ikväll blir det antingen en mys kväll med Vickan framför tvn eller så drar vi ut. Vi kanske skulle träffa några andra men inte alls säkert. Pussss!

LJUNGBY

Hej, sitter i bilen påväg till Ljungby med Vickan nu. Vi ska kolla på en hockeymatch sen får vi se vad som händer efter. Kommer hem typ ikväll så kanske bloggar då. Imon ska jag kanske till Isaberg & åka skidor. Men vi hörs, puss hej!

MODEKUNGEN




Vet att bloggen suger men orka inte göra något åt de för den delen heller. Känner att jag varken har haft tid eller orken till att fixa den. Det är så mycket i skolan med läxor, prov och skit. Men iallafall, kom nyss hem från skolan. Slutade runt 1 men va kvar en stund med lite folk. Vi satt ute och bara snackade, as gött väder ut verkligen. Men ikväll ska jag träffa Vickan. Vi ska tydligen fira att de är helg, haha nä men aa. Vi får se vad det blir av med dagen. Men vi hörs!
RSS 2.0