BLACK AND WHITE

 

OH BOY!



Har precis sprungit en stund på löpabandet där nere, sjukt jobbigt! Men nu ska jag plugga lite och senare ikväll är det innebandy. Kommer typ dö för vi kör styrketräning på tisdagskvällarna. Juste..hade hemkunskapsprov idag också. Tror det gick ganska okej, svarade på alla frågorna iallafall.

SVENSKA

Hej! Sitter i datasalen med lite folk nu. Vi håller på att skriva en sammanfattning om en bok vi har läst. Idag efter skolan ska jag kanske vara kvar en stund och typ visa upp några saker för vår gympalärare så man får godkänt i redskap. Ska träna senare också. Men ska fortsätta med min svenska nu, hörs senare!

GYMMET

Hej, sorry för skit dålig uppdatering men har inte hunnit. Igår när jag kom hem så stack jag & Alva till pappas gym så va ganska trött igår. Idag va de vanlig skola så stannade jag,linn,vickan &Anders kvar och snackade lite. Just nu sitter jag i bilen påväg till gymmet igen med linn.

GODMORGON!

Godmorgon! Vaknade för en stund sen hos Julia. Hon är nere och duschar just nu så passa på att blogga lite. Lite senare ska vi åka och kolla på en innebandymatch sen ska jag hem & bara ta det lugnt.

NEVER REGRET SOMETHING THAT ONCE MADE YOU SMILE!



Hej! Sitter just nu i Julias soffa & myser. Vi kollade nyss på gladiatorerna&nu ska vi nog upp och bädda för jag ska sova här inatt. Senare ikväll ska vi kolla på en film vi var och hyrde innan. Vi hörs väl imon eller nått. Ha de bra!

26 JANUARI

 

Hej, har inte bloggat på ett tag. Har inte hunnit eller orkat. Men allt har väl varit som normalt om man säger så. Idag i skolan trodde jag att jag skulle dö. Så sjukt ont i magen och så kändes de som jag skulle spy vilken minut som helst så jag gick faktiskt hem. Har satt mig i soffan med en kopp varmchoklad&en spy påse. Lifes sucks sometimes. Men ska nog sätta på en film nu så hörs senare kanske!

MATTE

Har matte nu, segt! Hemkunskap efter de&sen slutar vi. Ska ut med Linn och ta lite kort. Sen ikväll ska jag träffa Vickan och så ska vi kolla hockey. Hörs sen!

MÅNDAG


failad bild från skolan.

Hej, kom nyss hem. Först va det skola som vanligt då men hade ingen musik, fattar inte varför utan istället hade vi två svenska lektioner. Helt wierd va de, men aja. Sista lektionen mådde jag inte alls bra, så sjukt ont i huvudet så jag trodde jag skulle dö. Men när skolan va slut så åkte jag&Linn till Ekbackens dagis och fixade prao platser så nu är det klar. Idag ska jag bara ta det lugnt tro jag, plugga lite med då men aa.. Ha det bra!

LÄNKBYTE!



Kör ett litet länkbyte med min fina vän Linn.♥ Hon bloggar väldigt ofta och har en as bra blogg så tycker  ni ska följa henne. http://dagarmedlinn.blogg.se/

BILDER

Fredags.

GODMORGON!


Godmorgon! Vaknade för en stund sen. Idag ska jag städa lite på mitt rum och kanske rensa lite i garderoben som verkligen behövs. Igår kom jag hem runt 5 och va hur trött som helst. Vi stannade med bussen i Vetlanda för att äta på Mc och köpa godis i typ världens största godisaffär påvägen hem från Vimmerby. Somnade en stund när jag kom hem och sen kollade jag på gladiatorerna. När det va slut så gick jag och la mig och somnade väldigt snabbt. Nu ska jag gå och ta tag i mitt rum, ha en bra dag allihop!

MATCH

Sitter just nu i bussen påväg hem från Vimmerby. Vi vann med 6-1 så de va bra. Spelade skit bra faktiskt. Nu ska jag faktiskt fortsätta sova, är hur trött som helst. Bloggar förmodligen mer ikväll med bilder också.

FEST!

Fest hos Annie nu. Match imon, hörs sen.



Bild från skolan.

STAY STRONG.



Sitter och plugga lite nu på glosboken. Har tyska ord tills imon som jag inte kan, de suger. Men idag va de ju skola. Det var väl helt okej, sen hade jag och Vickan profil. Mådde inte alls bra efter den så jag hoppade faktiskt fotbollsträningen. Imon är det långdag i skolan, alltid lika kul ju. Men efter skolan ska jag nog ner en runda på stan men Vickan och sen innebandyträning på kvällen.

SKOLAN

Har bild nu, kommer inte på vad jag ska göra så blogga lite istället. Slöjd efter detta, ska nog göra en klänning där eller nått. Men efter skolan ska jag&linn och försöka hitta en prao plats på ett dagis här i närheten. Har fotbollsträning sen ikväll ockå så hörs väl efter de.

NEAR ME.

Ligger i sängen helt död nu. Var ju och tränade innan, sjukt jobbigt att träna sådär sent. Jag brukar gå och lägga mig runt 9-10 så aa sjukt segt. Orkade inte fixa naglarna innan heller så kanske blir imon efter skolan. Imon har jag ju profil med Vickan så sluta lite senare än vanligt. Men vi hörs imon!

LOVE THE BOY WHO..♥

17 JANUARI



Hej på er! Kom nyss hem från skolan. Slutade 2 så de va rätt chill idag med. Blev inget med stan idag så får väl städa lite på mitt rum&fixa lite istället. Ska nog försöka fixa mina naglar med sen om jag hinner och orka. Kommer kanske upp nån bild på de senare eller imon.

baby you light up my world like nobody else



Kom precis hem från vickan. Följde med henne direkt efter skolan så fixade hon min blogg oså. Nu kollar jag på tv&ska snart äta. Skolan idag var väl helt okej, började 8 och slutade 14 så de va inte så farligt. Blir nog att mysa ner sig i sängen sen och kolla på nån bra film.

16:02-är hos en tönt

hello dudes! nu har jag skaffat en blogg. Jag är som sagt ingen normal kvinna, men livet rullar på ändå som normalt. THAT'S WHAT WE CALL FAHSION BITCH. om det är något ni undrar så är det bara att fråga, känn dig som hemma. Nu ska jag icke skriva något mer, vi höre s all bitches I know u want me puss
RSS 2.0